Wat is jouw perfect motor?

Van alle chopper bike modellen, van alle opties op de markt en alle mooie motors die je dagelijks ziet, welke is voor jou perfect? Welke kawasaki vulcan luchtfilter onderdelen maken de motor van jouw dromen? Wat is het belang van het perfecte gebruik dat jij nodig hebt uit jouw motor? Is het Harley Davidson sportster onderhouden voor jou meer belangrijk dan anderen dingen? Keuzes die gemaakt worden bij het begin, de extra aankopen of lak die jij wilt maakt de motor van jouw dromen perfect. Het maakt of breekt de beste motor voor elk. Dus let op de keuzes en luister naar advies.

Advies is belangrijk…

Heb jij de perfecte motor in je hoofd, naar elk onderdeel en kleur en model gekeken en hebt de keuze eindelijk gemaakt; deze wil ik, deze is perfect en niks anders gaat passen bij mijn beeld van motor of toer. Dit is het en ik wil niks anders. Dat is heel fijn, goed dat je onderzoek hebt gedaan en weet wat je wilt, maar wees niet bang om dit ook te bespreken. Het is goed om stil te staan bij wat je wilt- maar ook wat jij nodig hebt. Als jij een motor wilt die iets doet en ergens voor gemaakt is wat jij niet gaat gebruiken, kun jij veel beter een ander onderdeel of model nemen die past bij jou. Zuur is dat soms, maar het is goed om met die mooie motors goed na te denken.

…Maar jij ook

Natuurlijk is het advies dat je krijgt misschien niet even leuk; het is net niet wat toch echt bij jouw past. Kies dan voor wat jij wilt. Jij bent belangrijk hierin. Het is belangrijk dat je je inzet voor de motor die jij echt wilt. Is het heel onpraktisch, doe het dan niet, maar als het gaat om een minuscuul verschil tussen wat jij wilt en wat handig blijkt te zijn, kies dan vooral voor het onderdeel of model dat jij toch het mooist vindt en het liefste wilt. Jij weet dat namelijk veel beter dan de ander.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *