Waar op te letten als beginnend rijder

Daar ben je, je motor compleet uitgezocht, alle stappen voor de beste motor gevolgd. Dankzij de caferacer webwinkel heb jij nu de perfecte bmw k100 motor met verstelbare dB-killer opties en daarboven op heb jij de prachtige bmw r100 motorcycle. Je bent helemaal klaar. Je motor is klaar, je keuzes gemaakt en de mooie toeren en avonturen kunnen beginnen. Je zit lekker en de motor klinkt perfect. Je kan er voor gaan. Maar er zijn toch een paar dingen die niet helemaal passen, dingen die anders lijkt te moeten. Dingen die niet zo heel fijn zijn, maar toch moeten gebeuren.

Belangrijk

Het zijn de kleine dingen die al het verschil zouden moeten maken met fijn of niet zijn toeren op je nieuwe motor. Let op alle nieuwe dingen die je hebt geleerd, ben je er wel echt klaar voor, is dat gewoon het gevoel dat je hebt omdat je zo enthousiast bent? Ben je er wel klaar voor of zeg je dat alleen maar omdat je niet kan wachten? Geduld en oplettendheid zijn bijna belangrijker dan de perfecte motor. Als je geen aandacht hebt voor jezelf, kan je niet veilig rijden op je perfecte motor. Hoe stom dat ook is, is het wel hoe het werkt. En alleen maar met volle focus en aandacht kan jij veilig zijn voor jezelf en anderen op de weg. Daarnaast, ben je veilig uitgerust? Heb je alle benodigdheden om veilig te zijn?

Ready? GO.

Als je zeker bent van je zaak en voelt dat je echt wel die ritjes en toeren kan maken, dat je lekker kan rijden en geen gevaar voor jezelf of anderen op de weg gaat zijn, dan kun je er helemaal voor gaan. Let op waar je rijdt en waar je heen gaat en let op wat jij aan kan. Al die dingen maken het leuker en veiliger voor iedereen. Hoe vaker je het doet, hoe beter je wordt in het kijken wat gaat werken of niet. En twijfel je, neem nog een extra moment of dag om zeker te zijn van jezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *