Vorm van tanken met meerdere voordelen

Tanken kan nog veel voordeliger, sneller en verstandiger. Tegenwoordig heb je voor allerlei gewone bezigheden verschillende manieren om deze uit te voeren. Zo kan je tegenwoordig erg snel boodschappen doen door gebruik te maken van een scansysteem. Zo gaat het doen van boodschappen veel sneller en ook heb j een beter overzicht op de voordelen in de winkel. Een soort gelijke manier kan ook bij het tanken. Door gebruik te maken van een tankcard van Nettotank heb je bijvoorbeeld verschillende voordelen. Zo kan je voordeliger tanken bij meer dan 90 tankstations in heel Nederland en ook wordt het administratief veel gemakkelijker.

Alle voordelen voor het hebben van een tankcard

Voor het hebben van een pas zitten geen kosten. Zo betaal je naast het tanken geen extra kosten. Je hebt een korting op de landelijke adviesprijs. Dit zorgt natuurlijk voor een groot voordeel ten opzichte van het tanken met een normale pinpas. Ook wordt bij gebruik van de tankkaard bij elke tankbeurt de kilometerstand vermeld. Ook helpt het gebruik van een tankcard bij het administratief gemak. Je kan makkelijk bijhouden hoe vaak er getankt wordt en hoeveel je uitgeeft per periode. Ook is de tankcard veilig in gebruik. Elke tankcard wordt voorzien van een unieke pincode. Ook is er de mogelijkheid een limiet op de pas aan te geven voor het aantal transacties per periode of het maximale te tanken volume. Hierdoor ontstaat een optimale controle op het gebruik van de tankcard.

Bewust vervoer bij Nettotank

Tegenwoordig zie je steeds meer mensen beter omgaan met het milieu. Dit kan op verschillende manieren natuurlijk. Een van de vele manieren is bijvoorbeeld elektrisch rijden. Nettotank wil graag meegaan in het rijden op elektriciteit om zo ook mee te helpen aan het milieu. Juist om deze reden hebben ze ook laadpalen waar jij ook met je tankcard kan komen om je auto op te laden. Ook om deze reden is een tankcard dus enorm handig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *