Thule dakkoffers: kwaliteit en duurzaamheid in het hogere segment

In 1942 werd in het Zweedse plaatsje Hillerstorp, in de bossen van Småland, een bijzonder bedrijf gestart: Thule. Dit bedrijf, gespecialiseerd in outdoor- en transportproducten, begon in 1962 met de productie van dakdragers en dakkoffers. In die tijd een revolutionaire vinding: in de jaren zestig hadden mensen namelijk voor het eerst de tijd en het budget om met de auto op vakantie te gaan. De kleine kevers en Citroëns uit die tijd hadden nog niet de ruimte van de moderne auto, waardoor een dakkoffer bijna wel een must was. Thule groeide uit tot een wereldbedrijf, waar kwaliteit en duurzaamheid nog steeds voorop staan.

Het Thule Test Centre, zie de kwaliteit met je eigen ogen

Wie zelf wil zien hoe goed de kwaliteit van Thule producent is, moet een bezoek brengen aan het Thule Test Centre. In dit testcentrum kun je zien hoe veiligheidsexperts alle ontwikkelde producten uitvoerig testen voordat ze op de markt worden gebracht. Dakkoffers worden door experts met gewichten volgeladen, en vervolgens onderworpen aan een crashtest: per jaar vinden er wel honderd crashtests plaats met alle typen dakkoffers van Thule. Andere experts testen de werking van uv-straling, water en extreme hitte op dakdragers. Het is spectaculair om te zien wat de Thule-mannen (en vrouwen) allemaal doen om optimale kwaliteit en veiligheid te kunnen garanderen.

Duurzame producten van ontwerp tot op het dak

Thule is al sinds de oprichting bezig met het produceren van outdoor artikelen. Het spreekt dan ook voor zich dat de wereld en het klimaat voor Thule zeer belangrijk zijn. Met fabrieken in Europa, Brazilië en de VS spreekt het voor zich dat materialen over de hele wereld gebracht en gehaald moeten worden. Thule zet zich er voor in dit op een zo duurzaam mogelijke wijze te doen. Door al in de ontwerpfase duurzaamheid als graadmeter te nemen, worden producten zo duurzaam mogelijk gemaakt. De fabrieken van Thule draaien volledig op groene stroom. Thule koffers gaan lang mee en zijn aerodynamisch: handig, want dit bespaart jou weer kosten.

Op https://dakkoffer.net/ worden alle prijzen van dakkoffers en dakdragers vergeleken en vind je dus altijd de scherpste prijs voor een dakkoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *