Nieuwe Mercedes-Benz E-klasse ook als All-Terrain

Nieuwe Mercedes-Benz E-klasse ook als All-Terrain

In Nederland heeft het laatste uur voor de huidige generatie E-klasse geslagen. Later dit jaar komen de Duitsers met een volledig nieuwe generatie E-klasse en dat betekent dat de laatste voorraadexemplaren van de huidige 'E' inmiddels op jacht zijn naar een eigenaar. De nieuwe E-klasse komt weer op de markt als Limousine en als Estate. Hij krijgt niet alleen reguliere en sportieve AMG-uitvoeringen. Hij is er straks ook weer alsAll-Terrain, zo blijkt uit deze foto's van een ingepakt testmodel.
De ingepakte Mercedes-Benz E-klasse Estate All-Terrain op deze spionageplaten kan zijn dna niet verbergen. Rond de wielkasten zien we immers zwarte kunststof aankleding en de stationwagon lijkt ook relatief hoog op zijn poten te staan. Reken onder meer op de komst van zilverkleurige skidplates en een grille met twee horizontale dikke lamellen die daarmee afwijkt van de grille van de overige uitvoeringen van de E-klasse.
De E-klasse Estate All-Terrain die Mercedes-Benz tot voor kort in Nederland leverde, was verkrijgbaar als E200, als E450 en als E220 d en E400 d. Daarbij kreeg je altijd 4Matic-vierwielaandrijving. De C-klasse Estate is er eveneens als All-Terrain.

Bron: Autoweek