De gesloten aanhanger van HAPERT Aanhangwagens

De dichte aanhangwagen, of gesloten aanhangwagen, is een van de meest veelzijdige aanhangers die verkrijgbaar is. Dit doordat je een gesloten aanhanger in veel verschillende varianten kunt laten maken. Hierbij is elke variant weer geschikt voor een andere specifieke toepassing. Een gesloten aanhanger wordt veel gebruikt voor het beschermd vervoeren van goederen doordat de aanhanger de lading beschermt tegen de weerselementen.

Soms wordt een dichte aanhanger gebruikt als verkoopmiddel voor bijvoorbeeld dranken en snacks op een evenement of markt. Andere gesloten aanhangwagens worden gebruikt voor het transporteren van een voertuig zoals een auto. Deze aanhangwagens zijn vaak voorzien van een laadklep zodat het voertuig gemakkelijk in de aanhanger kan rijden.

Er bestaan ook geïsoleerde gesloten aanhangwagens die zijn uitgerust met een koelmotor. Dit zijn in essentie rijdende koelcellen die gebruikt worden om bijvoorbeeld voedsel koel te vervoeren.

Het Brabantse merk HAPERT Aanhangwagens is een gerenommeerde naam in de Europese markt voor aanhangwagens. HAPERT maakt gesloten aanhangwagens onder de naam “Sapphire”. Deze aanhangers zijn helemaal naar wens samen te stellen en kunnen worden voorzien van allerlei wandsoorten, van rol- of schuifluiken, zijdeuren, verkoopkleppen of een achterklep. In de basis is de HAPERT Sapphire in een variant waarbij de wielen naast de wagen zitten (de HAPERT Sapphire L) en een variant waarbij de wielen onder de wagen zitten (de HAPERT Sapphire H). De HAPERT Sapphire is verder verkrijgbaar in enkelas, dubbelas en tridemas uitvoering. Hierbij heeft deze gesloten aanhangwagen een maximaal bruto laadvermogen van 750 tot 3500 kilogram.

De HAPERT Sapphire is gemakkelijk te rangeren dankzij de handgrepen aan de voorzijde van de aanhangwagen. De scharnieren, sluitingen en bevestigingsmaterialen van de SAPPHIRE zijn volledig gemaakt van INOX RVS.

De HAPERT Sapphire wordt standaard uitgevoerd met een lading vastzetsysteem van tüv gecertificeerd is en voorzien is van geïntegreerde bindbeugels. Ook wordt deze dichte aanhanger geleverde met een sterk opklapbaar steunwiel en een geschroefde dissel. Het chassis van de HAPERT Sapphire is volbad verzinkt en volledig gelast. Dit zorgt er voor dat het chassis een mensenleven mee kan.

De HAPERT Sapphire is standaard zeer compleet uitgerust maar is leverbaar met veel extra opties waaronder een aluminium schuifluik in de zijwand, een zijdeur, oprijklep, zijklep en ABS wanden. De dichte aanhangwagen is ook verkrijgbaar met een aluminium vloer van profielen en LED verlichting.

Voor de HAPERT Sapphire zijn allerlei accessoires te krijgen zoals bijvoorbeeld een bindsysteem, reservewiel, telescoopstanden, achter lamp afscherming en steunpoten die tevens extra zwaar kunnen worden uitgevoerd.

HAPERT Sapphire is volgens de fabrikant een van de sterkste, meest betrouwbaarste en meest robuuste dichte aanhangwagens op de markt. HAPERT voegt de daad bij het woord door maar liefst 10 jaar chassis garantie te bieden voor de Sapphire. Ook biedt het bedrijf 2 jaar garantie op alle onderdelen van de aanhangwagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *