De aanhanger met 10 jaar garantie

Doordat er veel verschillende soorten en maten aanhangwagens bestaan is de aanhangwagen op veel verschillende manieren in te zetten. Een van de belangrijkste eigenschappen van een aanhangwagen is een goede betrouwbaarheid.

Een aanhangerfabrikant uit Nederland die producten biedt van de allersterkste kwaliteit is HAPERT Aanhangwagens. HAPERT heeft zo veel vertrouwen in haar aanhangwagens dat het bedrijf 10 jaar chassis garantie biedt op alle modellen. Hiernaast biedt HAPERT aanhangwagens 2 jaar garantie op alle onderdelen van de aanhangwagen.

Het geoptimaliseerde productieproces van de HAPERT aanhangwagens zorgt er voor dat deze aanhangers tot de sterkste en betrouwbaarste aanhangwagens op de markt behoren. De chassis van de HAPERT aanhangers worden gelast in de fabriek van HAPERT Aanhangwagens. Dit lassen gebeurt deels met lasrobots en deels met de hand om zo tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Standaard wordt elke aanhanger van HAPERT geleverd met 1 jaar garantie. Door de aanhangwagen bij HAPERT te registeren ontvang je automatisch 10 jaar chassis garantie en een jaar extra garantie op de gehele aanhangwagen. Het registeren kan gemakkelijk en snel online waarna je een HAPERT garantiecertificaat krijgt.

Het registeren van je HAPERT aanhanger kan direct na de aankoop maar dit kan je later ook nog doen. Ook dit kan online waarbij je aan kunt geven dat de aanhanger vrij is van gebreken en in nieuwstaat verkeerd. Controleer na registratie of alle gegevens correct zijn ingevuld zodat een toekomstige eventuele garantieclaim zo efficiënt en goed mogelijk verloopt.

HAPERT Aanhangwagens stelt als voorwaarde voor de extra garantie dat de aanhanger jaarlijks door een officiële HAPERT dealer wordt onderhouden.

De 2 jaar garantie op de gehele aanhangwagen en 10 jaar chassisgarantie wordt op alle modellen van HAPERT geboden. Hierdoor is de garantie beschikbaar voor de HAPERT kipperaanhangers, HAPERT plateauwagens, HAPERT transportaanhanger en op de dichte aanhangwagen van HAPERT. Hierdoor ben je met al deze modellen verzekerd van een robuuste en betrouwbare aanhangwagen die klaar is voor elke klus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *